Bio Vet Pro Amin Vet 200gr

Bio Vet Pro Amin Vet 200gr

Συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη για την αύξηση του πρωτεϊνικού δείκτη του πολτού.

 

Το PRO.AMIN VET είναι συμπλήρωμα πρωτεϊνών και αμινοξέων ειδικά σχεδιασμένο για την αναπαραγωγική περίοδο. Εξασφαλίζει την αύξηση του πρωτεϊνικού δείκτη καθιστώντας περιττό κάθε άλλο συμπλήρωμα πρωτεϊνών.

Η σύνθεση του προαναφερθέντος συμπληρώματος περιλαμβάνει: φρουκτόζη, ορό γάλακτος από το οποίο έχει αφαιρεθεί η λακτόζη, σκόνη Rhodiola R., σπιρουλίνα Μ. και Gynostemma Ρ. και καθαρισμένες πρωτεΐνες γάλακτος.

Η Rhodiola ενισχύει φυσικά την ικανότητα αντίδρασης του οργανισμού, είναι αντι-στρες, προσαρμογόνος (adaptogen) και αυξάνει την ανοσία και την ενέργεια.

Η σπιρουλίνα είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες, απαραίτητα αμινοξέα, ωμέγα 6 και βιταμίνες.

Το Gynostemma είναι ένα εργοστάσιο κατά της κόπωσης, διεγείρει τον μεταβολισμό παρέχοντας αξιοσημείωτη μυϊκή ενέργεια.

Οι εξαιρετικά καθαρισμένες πρωτεΐνες γάλακτος συμβάλλουν σημαντικά στον αναβολισμό των μυών.

 

Ενδείξεις:


Το PRO.AMIN VET χρησιμοποιείται για την αύξηση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες της τροφής, βελτίωση της ερωτικής φόρμας και διέγερση της εναπόθεσης ειδών που χρειάζονται υψηλά συμπληρώματα πρωτεΐνηςΔοσολογία:

Αναπαραγωγική περίοδος: 5 g ανά χιλιόγραμμο πολτού. Η χρήση του συνιστάται 20 ημέρες πριν από το ζευγάρωμα, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Αλλαγή πτερώματος: 2,5 g ανά χιλιόγραμμο πολτού. Η δοσολογία αυτή καθιστά δυνατή τη βελτίωση του σκελετού και της μυϊκής μάζας των νεαρών ατόμων, χωρίς να επιβαρύνεται το ήπαρ και τα νεφρά, που έχουν ήδη καταπονηθεί από υπερβολικές προσπάθειες κατά την αντικατάσταση του πτερώματος.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: bio-006
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 25,50€