ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;;;;;

από: Admin 09/10/2017 0 Σχόλια

Ο όρος «Ολιστική» προέρχεται από την λέξη «Όλον». Μια ολιστική τροφή είναι μια ολοκληρωμένη τροφή, εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα (πολυδιάστατη τροφή).

Κύριες προϋποθέσεις μιας ολιστικής τροφής είναι οι απολύτως φυσικές και υψηλής διατροφικής αξίας πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες και σε ποιοτικό επίπεδο που θα μπορούσαν να καταναλωθούν και από τον άνθρωπο.

Να περιέχει υψηλής ποιότητας και αφομοίωσης ζωικές πρωτεΐνες και λιπαρά, χαμηλά ποσοστά τέφρας και να μην περιέχονται υποπροϊόντα, χημικά, συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα γεύσης.

Οι βιταμίνες μιας ολιστικής τροφής δεν πρέπει να είναι εργαστηριακά παρασκευασμένες αλλά να προέρχονται εξ ολοκλήρου από τις φυσικές πρώτες ύλες της.

Κάθε συστατικό μιας ολιστικής τροφής δεν επιλέγεται τυχαία αλλά διότι συμβάλλει συγκεκριμένα και ουσιαστικά στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Επιπροσθέτως, όλα τα επιλεγμένα συστατικά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σαν μια συνταγή της φύσης για την καλή υγεία του ζώου, ακολουθώντας έτσι την φιλοσοφία της ολιστικότητας.

Με την ολιστική διατροφή αποφεύγονται οι περισσότερες διατροφικές αλλεργίες.


Οι πρωτοπόροι της ολιστικής διατροφής!

Οι τροφές BELCANDO για σκύλους και LEONARDO για γάτες είναι το αποτέλεσμα της oλιστικής φιλοσοφίας, βάση της οποίας διαφυλάσσεται η ζωτικότητα και προωθείται η μακροβιότητα. Με επιλεγμένες ζωικές πρώτες ύλες, ανθρώπινης κατανάλωσης και πρωτοποριακά, φυσικά, πολύτιμα συστατικά όπως: Καρποί Chia (κία), Αμάραντος, Κρίλ (γαρίδα Ανταρκτικής), Λιναρόσπορος, Yucca, Μαγιά, Καρυδέλαιο, Βρώμη, ψίχα πυρήνων σταφυλιών, επιλεγμένα βότανα, Ζελατίνη κ.α.

Αποτέλεσμα, εξαιρετικές βιολογικές συνταγές με συστατικά που αλληλεπιδρούν απολύτως φυσικά μεταξύ τους και κατ' επέκταση στον οργανισμό.

Παρέχουν υψηλά επίπεδα απαραίτητων βιταμινών, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων, μεταλλικών ουσιών, ενζύμων, αντιοξειδωτικών, πολυακόρεστων λιπαρών οξέων Ω3 και Ω6, πολυφαινόλες οι οποίες αντίκεινται στις ελεύθερες ρίζες, καθώς και φυτικές ίνες που είναι τέλεια ισορροπημένες, επιτυγχάνοντας σημαντικές πρεβιοτικές λειτουργίες.

Δεν θα επιτυγχάναμε ποτέ το ολιστικό αυτό αποτέλεσμα, εάν οι ουσίες των συστατικών είχαν προστεθεί στην τροφή σε εργαστηριακά παρασκευασμένη μορφή ή ως συμπλήρωμα, καθώς δεν θα υπήρχε η φυσική αλληλεπίδραση τους στον οργανισμό όπως όταν το ζώο τρέφεται στη φύση.

Σχολιάστε