PINETA-MASK FACTOR, 250gr

PINETA-MASK FACTOR, 250gr

Χρωστική για κόκκινη μάσκα 

Βελτιώνει το κόκκινο χρώμα, μόνο στις περιοχές που προϋπάρχει

Σύνθεση – Κατηγορίες Συστατικών:Προϊόντα αρτοποιίας, ζυμαρικά, δημητριακά, θαλάσσια φύκια και παράγωγά τους, αφυδατωμένα πέταλα λουλουδιών, εχινάκεια, ρίζες και σπόροι (εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου (silymarine), πικραλίδα, βολβοί φυτών, έλαια φρούτων, μέταλλα, ιχνοστοιχεία.

Πρόσθετα: φυσικάσυντηρητικά και αντιοξειδωτικά.

Πρόσθετες Ύλες:Λουτείνη ((e161b)

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε καλά με την αυγοτροφή. Δοσολογία: 10-15grανά κιλό αυγοτροφής.

Διάρκεια: Κάθε δεύτερη ημέρα, μετά την 40η ημέρα ζωής των νεοσσών, έως το τέλος της πτερόρροιας.

Πρόσθετη Πληροφόρηση: Προτείνεται η χρήση του RED MASK από την πρώτη ημέρα απογαλακτισμού νεοσσών έως το τέλος της πτερόρροιας. Ενδείκνυται ειδικά για Ευρωπαϊκά ιθαγενή όπως οι καρδερίνες, οι συμιδόσπιζες, οι σταυρομύτες, οι καρποντάκοι και οι πυρρούλες και άλλα πτηνά που έχουν κόκκινο χρώμα σε συγκεκριμένες περιοχές του πτερώματός τους.

Το MASK FACTOR, περιέχει μόνο φυσικά συστατικά όπως η Λουτείνη και τα αποξηραμένα πέταλα λουλουδιών Εχινάκειας και Κατιφέ. Η μοναδική του σύνθεση προσδίδει πλούσιο, ομοιογενές και έντονο κόκκινο χρώμα στο πτέρωμα των πτηνών αλλά μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός τους όπου προϋπάρχει ο κόκκινος παράγοντας.  Παράλληλα περιέχει Silymarine(εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου), πικραλίδα και εχινάκεια που ενισχύουν τον οργανισμό του πτηνού κατά την διάρκεια της πτερόρροιας, έχοντας αποτελεσματική αποτοξινωτική και ηπατοπροστατευτική δράση και συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δεν περιέχει καταξανθίνη, η οποία πιθανώς ευθύνεται για την ανεπιθύμητη χρώση των μη ερυθρών περιοχών. Το MASK FACTOR ενισχύει το φυσικό χρώμα μόνο στις κόκκινες περιοχές του πτερώματος.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 31-431
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 33,60€