PINETA-YELLOW FACTOR, 250gr

PINETA-YELLOW FACTOR, 250gr

Χρωστική για καναρίνια κίτρινου χρώματος. Βελτιώνει την εμφάνιση πτηνών κίτρινου πτερώματος

Σύνθεση – Κατηγορίες Συστατικών:Προϊόντα αρτοποιίας, ζυμαρικά, δημητριακά, θαλάσσια φύκια και παράγωγά τους, αφυδατωμένα πέταλα λουλουδιών, εχινάκεια, ρίζες και σπόροι (εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου (silymarine), πικραλίδα, βολβοί φυτών, έλαια φρούτων, μέταλλα, ιχνοστοιχεία.

Πρόσθετα: φυσικά συντηρητικά και αντιοξειδωτικά.

Πρόσθετες Ύλες:Λουτείνη ((e161b), Βήτα Καροτίνη (2a161g).

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε καλά με την αυγοτροφή. Δοσολογία: 10-15grανά κιλό αυγοτροφής.

Διάρκεια: Καθημερινή χρήση καθ΄ όλη την περίοδο της πτερόρροιας.

Συντήρηση: δύο φορές την εβδομάδα.

Πρόσθετη Πληροφόρηση: Προτείνεται η χρήση του Yellow Factor από την περίοδο της ωοτοκίας έως και το τέλος της πτερόρροιας για τον καλύτερο δυνατό χρωματισμό κίτρινου πτερώματος. Καναρίνια Μωσαϊκά Κίτρινα:  ξεκινήστε την χρήση YellowFactorμετά την 40ή ημέρα της ζωής τους, έως το τέλος της πτερόρροιας.

Το YELLOW FACTOR είναι χρωστική που δημιουργήθηκε ειδικά για καναρίνια κίτρινου παράγοντα. Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά όπως η Λουτείνη, η Βήτα Καροτίνη ή τα αποξηραμένα πέταλα λουλουδιών Εχινάκειας και Κατιφέ. Η μοναδική του σύνθεση προσδίδει πλούσιο, ομοιογενές και έντονο κίτρινο-χρυσό χρώμα στο πτέρωμα των πτηνών. Παράλληλα περιέχει Silymarine(εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου), πικραλίδα και εχινάκεα που ενισχύουν τον οργανισμό του πτηνού κατά την διάρκεια της πτερόρροιας, έχοντας αποτελεσματική αποτοξινωτική και ηπατοπροστατευτική δράση και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το YELLOWFACTOR, σε συνδυασμό με το VELLBRILL, καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των πτηνών κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας. Παράλληλα είναι ιδανικό ενισχυτικό φυσικού χρώματος και στα καναρίνια Τύπου, Εξωτικά πτηνά και Ευρωπαϊκά Ιθαγενή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 31-428
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 32,50€